Försoningssex, raggare och Djurgårdskolan


Försoningssex är nog faktiskt den bästa sortens sex. Det är så himla intimt även på ett psykiskt sätt. Fast själva försoningen funkar bäst om man efteråt även kletar fil och müsli på varandra, även gärna lite tespott i ansiktet för att få ett extra plus i kanten. Ja, så såg min morgon ut igår.
Idag däremot har jag och Dallerdasen vart på Kristinehamns raggarskola och föreläst. Det är sällan man ser så mycket raggare på ett och samma ställe. Men jag har ju i alla fall piercing i ögonbrynet så jag smällte in hyfsat. På tal om att smällta in ja, jag tror jag gjorde det lite för mycket i min högstadieklass för här står jag mitt emot min gamla klassföreståndare och hon frågar mig:
"Vart kommer du ifrån då? Eller är du också från Kristinehamn?"
Dock kändes det lite bättre sen när vi väl besökte gamla kära Djurgårdskolan och alla mina andra gamla lärare kände igen mig mer än väl. TILL OCH MED rekotorn som jag aldrig nånsin sagt ett ord till sa att han kände igen mig väldigt väl. Så okej, jag kanske inte hade så mycket status i klassrummet, men jävel va snygg jag måste vart där jag gick i korridorerna så rektorn la märket till mig!