Superdetektiven eller eventuellt superstalkern Elinor


Dagens tips:
Vill man ha någonting gjort får man bannemig ta tag i det själv.

Som vi alla vet vid det här laget så är jag en utmärkt stalker. I flera dagar har jag haft tre potentiella Matthias på eniro. Jag valde att sålla bort två av dom och satt till slut med ett telefonnummer som troligtvis tillhörde den här söta killen som jag inte kunde sluta tänka på.

Efter den dåliga nattsömnen igår så sov jag bort hela eftermiddagen och när jag vaknade var det mörkt ute och han hade fortfarande inte hört av sig. Så jag drogade mig med te och choklad och tänkte väl det att "nej men hör han inte av sig idag så kommer han säkert inte höra av sig alls". Detta kändes inte okej, så till slut tog jag saken i egna händer och skickade iväg ett sms till numret jag stalkat upp med texten; "jag trodde man hörde man sig inom en vecka efter att man fått någons telefonnummer ;)"

Det funkade.

En stund senare fick jag ett långt sms tillbaka där han skrev att han visste att det var dålig stil men att han kanske var lite för feg i nyktert tillstånd. Sen att han hade tänkt höra av sig imorgon om han skulle ut men att han nu skulle hjälpa en kompis att flytta istället. Sen frågade han vad jag gjorde och självklart hur jag fått tag i hans nummer. Jag erkände mina stalkerfasoner och la till att det inte var något jag gärna skröt med. Men hans svar på just det blev; "hahaha jävlar va go du är då ;)"
Så jag tar det som att det var uppskattat i alla fall!

Så nu har jag har kommit fram till att jag nog borde bli superdetektiv.