Livet tog en ny vändning - hej då på ett tag bloggen

 
Igår fick jag lov att skicka ett mejl till min kursledare på livscoachakademin och berätta att livet hade tagit en ny vändning och jag var tvungen att hoppa av utbildningen. 
 

Så istället för att betala för att sitta och diskutera livsfrågor och optimistiska synsätt på en kursgård utanför Uppsala, så har jag idag fått betalt för att strosa runt och diskutera hälsa och distribution av hälsoprodukter på Stockholmsmässan i Älvsjö. Nog för att jag skulle ha trivts väldigt bra i situation A, men jag undrar ändå om man kan ha en bättre första dag på jobbet?! 
 
För det är min vändning i livet, att jag fått ett nytt helt faktiskt jobb! Min titel är ganska diffus då jag fått en skräddarsydd tjänst utifrån mina intressen; event, hälsa, livscoachning och en bit media. Men min huvudposition är som key account manager/project manager, på en enorm spansk koncern som äger fastigheter och hotell, samt jobbar med projektledning i form av promotion av Spanien på den skandinaviska marknaden och tvärtom. 
 
Så förutom att ha ätit mig mätt på smakprover, testat massage- och energifåtöljer, köpt sockerfritt ekologiskt äppelmos, varit på en föreläsning om hur man knackar bort sötsug, snott en killes sushi som jag trodde var smakprover, och gjort ännu en hälsokoll (som visar att jag ska ha förlorat 2,5% kroppsfett sen i somras), så har jag även snackat med olika utställare om att eventuellt köpa in deras produkter till företagets olika resorts. Till exempel dessa:
 

Raw food glass vs. Proteinglass. Who will be the winner? 
 
En förändring som kom väldigt lägligt i livet och som nästan är värd att bli religiös och att tacka högre makter för! Fast jag tror jag håller mig till:
 
I'm bad ass, and that is a damn fine reason that someone chose to believe in me. 
 
Med det säger jag hej då till bloggen ett tag. We had a great time, and maybe we will catch up again soon.