Visby/Almedalen - dag 4 & 5
Kokkorv, grillkorv, bratwurst, bacon, kyckling eller veggo? De bästa minglen erbjuder många valmöjligheter!


Igår var jag grillmästare åt SIFO, idag var jag grillmästare åt BRIS. Trots mörka prognoser så slapp vi regn båda dagarna. Inte bara det, vi hade till och med lite solsken! Så båda minglen blev superlyckade, och alla blev mätta och glada. Dessutom blev det massa grillade kycklingfiléer över som jag kunde ta med mig hem idag, så det kunde ju inte ha slutat bättre!

Det blev massa bacon över också, men efter jag fått skrapat baconfett ur botten på grytan så blev jag äcklad av bara tanken på att ta mig en endaste baconskiva...
Egentligen visste jag ju redan om hur fett bacon är, men att få det uppsamlat med den här enorma mängden gjorde mig verkligen avskräckt från att äta bacon på länge. Jag gillar visserligen redan knaperstekt, men i fortsättningen blir det EXTRA knaperstekt efter en redig avtorkning!

Det här var min första gång riktiga gång i Almedalen. Har tidigare bara passerat Visby på väg till Fårö för några år sedan. Men det är verkligen sagolikt vackert i centrum, vid stranden och längs med muren.
Jag har alltid älskar gamla stan i Stockholm, det här är ännu större och ännu vackrare. Min första tanke var: jag vill flytta hit! Men jag tror jag nöjer mig med att komma tillbaka på semester. Cykelsemester på Gotland är ett klart måste i framtiden!
Jag har ju inte hunnit ta del så mycket av själva Almedalsveckan med alla seminarier och liknande, men det har ändå varit jätteintressant att få uppleva lite av det. Jag hade gärna gått på fler seminarier, och även engagerat mig lite mer i det politiska och kanske sett några tal. Men tyvärr blev det inte så i år i alla fall. But I'll be back!